Voorbereidingen deel 2/10 (Foto & Film Materiaal)

Een onvergetelijke reis leg ik vooral vast in mijn gedachten. Maar ik deel het ook graag met mensen die mij willen volgen.


We gaan beelden maken die voorheen nauwelijks of niet snel gemaakt worden op deze locatie, zowel vanuit de lucht als in het water.


Het volgende behoord tot mijn uitrusting voor de volgende trip naar Colombia:
Als eerste de Waterwolf, ik heb gekozen voor 2 stuks waarvan 1 reserve. Die reserve is omdat ik niet weet hoelang mijn camera het onderwater uit gaat houden. In de Amazone zijn vissen een stuk agressiever als hier in Nederland. Er zijn al films op het web verschenen dat de waterwolf kapot is gebeten door grote snoeken. Mijn doel met de waterwolf is het gedrag van de Payara te analyseren en daarvan gruwelijk gaaf filmpje van te maken.
2 keer Gopro 7 black serie en 1 keer Gopro 7 silver serie.

De Gopro silver serie is bedoel voor te bevestigen doormiddel van een ram mount aan mijn hengel. Omdat deze niet op een afstand bediening gebruikt kan worden. ik kan de actie camera dan makkelijk aanzetten onder het vissen.

de 2 goor black series worden geschakeld via een afstand bediening. een komt er op de boot en de andere word op mijn borst of hoofd gemonteerd om de echte actie te beleven, om het gevoel te evenaren wat ik ga voelen als ik een vis aan de haak sla.
Breeze 4k, is een nieuwe drone die 4k kan filmen. Deze droom sprak me aan omdat hij de functie heeft dat die een object kan volgen wat je wilt laten volgen. verlies je de verbinding dan zal de drone automatisch terug keren naar het startpunt..


Tenslotte hebben we nog een Spiegel reflex camera voor het vastleggen van de mooie natuur en van de vangsten. Echter wil je natuurlijk de beste kwaliteit van je vangsten. de Canon 600D behoort voor mijals een eenvoudige spiegel reflex camera met selfie functie. Om dat niet iedereen met een spiegel reflex camera goed overweg kan is het makkelijk als je zelf de gevangen vis kunt fotograferen.
Nog een actie camera. maar die gaat eigelijk mee als reserve. mocht er een camera wegvallen heb ik altijd een backup. om toch de dingen die ik wil vastleggen die ik wil. deze camera heeft zijn eigen al in het verleden bewezen. de Sony AZ1 behoort altijd bij mijn uitrusting.
Dit allemaal samen behoort tot mijn uitrusting om alles mooi en professioneel vast te kunnen leggen.


op naar de volgende blog


Prettige feestdagen!


Groeten Tim Bruininx46 keer bekeken

© 2018 by Tim Bruininx.       www.Pesca-Extrema.com  /  www.Pesca-Shop.com