Hengelsport beurs Utrecht

Vandaag was het zo ver voor mij. Hengelsportbeurs in Utrecht.

Altijd een leuk uitstapje en vooral met je vriendin die ook wil leren vissen.


Alleen voor we konden vertrekken was er nog een probleem wat verholpen moest worden. Een lekke band. Even de anwb laten komen wen we waren weer snel onderweg.


Aangekomen op de Beurs zijn we lekker op het gemak een rondje gaan maken. Weer een aantal leuke bekende gezien en leuke praatjes gemaakt. Echter jammer genoeg heb ik niet iedereen gesproken die ik wilde spreken.


Er waren weer voldoende leuke nieuwtjes op de beurs.


Ik heb namelijk weer een grens verbroken, ik vis normaal alleen maar met lamiglas hengels. Maar na een tijdje met Henrik gepraat te hebben heb ik iets anders aangeschaft, het is toch wel een pareltje. Hier ga ik jullie later meer informatie over geven.


Word grondig gestest in Colombia op de amazone rovers Medio januari.


Het was weer Gezellig en leuke dag, tot de volgende keer.


groeten Tim Bruininx


84 keer bekeken

© 2018 by Tim Bruininx.       www.Pesca-Extrema.com  /  www.Pesca-Shop.com