Beste paar uur na een break van 1 jaar

Voorgevoel, ken je dat? Nou ik heb dat best vaak. Dat heeft zich vandaag weer bewezen, na een lange BREAK, vandaag maar weer is gaan vissen. Bootje gehuurd en slepend met kunstaas naar de stekken die ik een aantal jaren geleden veel deed bevissen. Slepen brengde geen vis in de boot. Aangekomen op de eersre stek ving ik werpend al vrij snel een baarsje....Maar door dat ik nog niet zo scherp genoeg was, dreef de boot naar een zandplaad door de harde stroming. Beetje pech is niet erg.

Ik kreeg de boot niet los doormiddel van de motor en moest ik het besluit nemen dat ik het water in moest om hem los te duwen ( geen waterdichte kleding en schoenen ) dus nat tot mijn knieen šŸ˜…šŸ˜…, toen ik de boot weer inwilde viel ook nog is mijn iphoneX in t water šŸ˜ gelukkig ook weer waterdicht.

Verder nog een paar stekken bevist en flinke aanbeet van een grote snoek. Heelaas gelost bij de boot. Nog enkele aanbeten gehad met verticalen en toen maar weer terug naar de haven...10 keer bekeken

© 2018 by Tim Bruininx.       www.Pesca-Extrema.com  /  www.Pesca-Shop.com