4e visdag Colombia - Vissen is en blijft Vissen

Zoals jullie wete is het al enige tijd geleden.... ik ben nog steeda aan het nagenieten van deze reis. In deze post ga ik jullie wat laten zien wat elke visser kan overkomen.


Dag 4 begon met alle goede moed... We gingen gericht op Payara vissen. Dat was mij doel van deze geweldige reis. Het monster van de monster payara’s.

We vaarden stroom opwaards totdat we eigelijk niet meer verder konden door het hevige water en watervallen/rotsen.

Het was een heel avontuur alleen al om op de stekken te komen om eenmaal te kunnen gaan vissen. Gewapend met 1 hengel klim en klauter je over alles wat je ziet todat je bij het water bent. Eenmaal bij het water zijn het geweldige platen.


Na vele worpen. Enkele beten. Veel kunstaas verspeeld ( ook al hebben we een gekke gids die het probeert om ooit los te krijgen)Was het al weer bijna tijd on eventjes te rusten. Door de harde stroming en groot kunstaas wat we bevisten is het hard werken.


Na de middag hebben we samen nog flink wat stekken gehad maar niks leverde een vis op. Alles wat we deden. Ze beten wel maar bleven niet hangen. Veel kunstaas verloren. Maar ook pluggen die afbraken of zoals dit:


80kg splitringen die gewoon open bogen! Niet normaal meer... maar deze visserij is zoo gaaf.


Dag 4 was een blank dag. Alles wat ik en mijn gids deden wilden niet werken.. grote vissen verloren voor de kant. Kunstaas verloren. Dreggen gebroken enzzz.


MAAAARRRR ik heb echt genoten en hard gewerkt! Vissen is en blijft vissen


( deze dag was de enigste die ik heb geblankt, dus volgende keer weer vis)


tot de volgende Blog

80 keer bekeken

© 2018 by Tim Bruininx.       www.Pesca-Extrema.com  /  www.Pesca-Shop.com